Mindful wandelen

Mindful wandelen bij de Hoge Veluwe

Mindful wandelen

“In het dagelijks leven zijn we vaak druk en zit ons hoofd vol gedachten. Voor veel mensen is het moeilijk om in die hectiek in verbinding te blijven met zichzelf en rust te vinden. ┬áDe natuur biedt een bijna vanzelfsprekende mogelijkheid om die rust te ervaren.

Tijdens deze wandeling helpen we je bovendien om de natuur nu eens anders te beleven. Door je niet alleen kennis mee te geven, maar door je te laten ervaren dat de natuur je helpt om anders tegen het leven en jezelf aan te kijken.De wandeling duurt ongeveer 2 uur. Af en toe wordt er gestopt om iets te vertellen of om een bewustwordingsoefening te doen. Ook doen we ongeveer halverwege de wandeling wat lichte bewegings- en ademhalings oefeningen. Er zullen stukken in stilte worden gelopen.

Zie mijn agenda waar en wanneer.

Reserveren is verplicht”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *