Barefoot evenement 2017


HAPPY FEET – BODY – MIND!

De inschrijving is geopend! Klik hier voor tickets

We zien je graag op 11 juni!

Wandelen daar vertel ik je meer over

De workshop wil je laten voelen en ervaren dat wandelen op blote voeten of wandelen met minimalistische schoenen niet gevaarlijk is. De workshop wil ingaan op de vele vooroordelen die er zijn. We willen je laten zien dat naar ons idee eventuele kleine nadelen opwegen tegen de vele blijvende gezondheidsvoordelen die deze manier van wandelen je gaat opleveren. Met minder inspanning dan je gewend was. We geven wandeltechniek ondersteunt met vele oefeningen met ander gebruik van spieren gewrichten en pezen dan u tot op heden gewend was .

Trainers: Ludka Vloemans – VoetAktief, Rob Salomonson – Natuurlijk Lopen en Robin Captijn – RCSK – Voet & Spiercentrum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *